Routebeschrijving

Speelzaal
Het Prachthuis
Abtsweg 2
3042 GD Rotterdam
Tel. 010 - 4627063
 
Routebeschrijving Openbaar Vervoer
Vanaf Station Blaak
Neem vanaf station Blaak bus 32 en stap uit bij halte Ruggeweg. Loop circa 1 minuut terug naar de zojuist gepasseerde rotonde, waaraan het Prachthuis (linker overzijde) is gelegen.
 
Vanaf Centraal Station Rotterdam
Neem vanaf Centraal Station Rotterdam bus 33 en stap uit bij halte Hoornweg. Loop vervolgens verder over de Burgermeester Baumannlaan en sla na het passeren van enkele winkels rechtsaf de Baanweg in. Volg de Baanweg (langs het park en door de tunnel) tot aan de eerste rotonde (na circa 10 minuten lopen), waaraan het Prachthuis (linker overzijde) is gelegen.
 
Routebeschrijving Auto
Vanuit de richting Den Haag (A13)
Volg snelweg A13 in de richting van Rotterdam en neem op knooppunt Kleinpolderplein afrit 13 (Overschie). Volg onderaan de afrit de meest linker baan en sla na ca. 100 m linksaf, zodat u het verkeersplein halverwege doorkruist. Sla aan het einde van deze tussendoorgang linksaf en sla daarna direct rechtsaf de Abstweg in. Volg de Abstweg tot aan de eerste rotonde, waaraan het Prachthuis (rechter overzijde) is gelegen.
 
Vanuit de richting Utrecht (A20) of Dordrecht (A16)
Volg vanaf knooppunt Terbregseplein snelweg A20 in de richting van Den Haag (A13) en neem op knooppunt Kleinpolderplein afrit 13 (Overschie). Sla onderaan de afrit rechtsaf en sla daarna direct weer rechtsaf de Abtsweg in. Volg de Abstweg tot aan de eerste rotonde, waaraan het Prachthuis (rechter overzijde) is gelegen.
 
Vanuit de richting Hoek van Holland (A20)
Volg snelweg A20 in de richting van Utrecht / Dordrecht en neem op knooppunt Kleinpolderplein afrit 13 (Overschie). Steek aan het einde van de afrit het verkeersplein rechtdoor (schuin rechts) over, zodat u het verkeersplein halverwege doorkruist. Sla aan het einde van deze tussendoorgang linksaf en sla daarna direct rechtsaf de Abstweg in. Volg de Abstweg tot aan de eerste rotonde, waaraan het Prachthuis (rechter overzijde) is gelegen.

Back to Top