Koningsdag 2022

Wat een luxe! Iets over 12:00 uur kwam ik aan bij onze traditionele schaakkraampjes op de Rotterdamse Rijweg en alles stond al, met dank aan onze jonge garde onder aanvoering van o.a. Mees, Niels, Martin, Niek, Tibor, Mario en Kris. De afgelopen jaren waren Hans en ik meestal al in de weer om alles klaar te zetten. Fijn dat het nu is overgenomen! Ook alle borden waren bezet toe ik aan kwam. Altijd leuk om te zien.



Mario, Hans en Monique hadden een mooi plekje in de Grote Kerk om hun spulletjes te venten. Gedurende de middag blijven alle borden steeds bemand met potentiële nieuwe leden, oud-leden en zo’n 20 enthousiaste leden. Altijd een goede reclame voor onze club.



Wel jammer dat het wat rustiger qua activiteiten was dan normaal tijdens Koningsdag. De Oranjevereniging had niets georganiseerd en Kees van der Meer van de Grote Kerk was gevraagd om op het laatste moment nog wat te regelen. Het voordeel was wel dat wij goed zichtbaar aanwezig waren op een bijna lege Rotterdamse Rijweg. Helaas was ook de scouting niet aanwezig zodat er weinig hamburgers en andere etenswaar kon worden genuttigd. Het opruimen ging ook erg soepel.



Al met al een erg gezellige middag en hopelijk wordt er volgend jaar weer wat meer georganiseerd.

Ronald Verbeek

Back to Top