We zijn weer open!

Vrijdagavond 21 mei was het eindelijk zo ver: we konden elkaar weer ontmoeten op de club en we konden na vijf maanden eindelijk weer een gewone partij achter het bord tegen elkaar spelen. 
Ook de jeugdleden, er waren er 14 gekomen, kregen voor het eerst in lange tijd weer schaakles. Onder leiding van Timo, Niels, Fabio, Mees, Kris en Ricardo zijn alle kinderen verdeeld in groepjes van vier. Dit was uiteraard mede mogelijk gemaakt door de ouders die hun kinderen van tevoren netjes hadden opgegeven. Het was op deze avond zeker te merken dat iedereen, de kinderen en de leraren, er na een lange tijd weer zin in hadden, wat zorgde voor een vrij kalme en positieve lesavond.Van de senioren kwamen er ook een aantal leden puur voor de gezelligheid langs. Zo was in het begin van de avond o.a. good-old Frits van den Bergh aanwezig. En ook Rinus Degeling en Robbert Fokkink waren er om even gezellig bij te praten. Waarbij laatstgenoemde ook nog een hele doos schaakboeken aan onze bibliotheek heeft geschonken. Er zitten titels van Max Euwe bij en bijvoorbeeld Michael Tal’s “memorable games”. Dus voor iedereen een goede aanleiding om weer eens een schaakboek te lenen.De andere senioren (er waren ca. 20 leden aanwezig) speelden allemaal één vrije partij tegen elkaar. De officiële interne competitie was vanwege covid-19 al beëindigd en de zomercompetitie is nog niet gestart. Maar desondanks werd er weer hard gevochten in mooie partijen waaraan zo te zien iedereen weer veel plezier beleefde. En de sfeer werd nog meer verhoogd door de heerlijke hapjes die verzorgd waren door onze Monique. Dit alles smaakt naar meer! 

Iedereen is van harte welkom en de deur staat wijd open voor nieuwe leden.* alle foto's in dit artikel zijn gemaakt door eigen leden

Back to Top