Koningsdag 2015 - Altijd Prijs!

Op 27 april a.s. viert Nederland weer Koningsdag. In Overschie vinden ook dit jaar de festiviteiten plaats in het Sidelingepark, alwaar SG Overschie traditiegetrouw beschikt over een aantal kraampjes. Naast dat er uiteraard gelegenheid is om een potje te schaken, organiseren we vanwege het grote succes voor het derde jaar achtereen een Tombola. Een leuke loterij met uiteenlopende prijzen voor maar €2,- per lot en bovendien altijd prijs! Kortom jij komt toch zeker ook even langs om een partijtje te spelen en een gokje te wagen? De opbrengst van de Tombola gaat naar de activiteitenpot, waarvan onder andere leuke jeugdactiviteiten worden georganiseerd.


Kan je helaas niet komen, maar wil je wel meespelen met de Tombola? Dat kan. Je kunt vooraf loten kopen bij Hans Doornheim en Serge Erdtsieck. Na betaling zorgen wij er voor dat één van de aanwezige onpartijdige leden op Koningsdag voor jou de lootjes trekt en zorgen we er uiteraard voor dat je de gewonnen prijzen krijgt.


Het is natuurlijk veel leuker als je er bij bent en persoonlijk één van de hoofdprijzen weet te winnen! We hopen daarom ook jou te zien op 27 april a.s. in het Sidelingepark in Overschie, want het is elk jaar weer een erg gezellig en geslaagd evenement.

Back to Top